Web Hosting Forum | Lunarpages

Author Topic: sub-domain problem  (Read 1578 times)

Offline Albertwu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
sub-domain problem
« on: September 06, 2016, 12:05:20 AM »

I am sorry if this is not the appropriate forum for my topic and request moderators to move it to one if they find it so.
Now coming to my problem,recently i registered a domain mywibes.me.I had intended to use it for my site and its sub domains xyz.mywibes.me to other pages of my site like for example video.mywibes.me for video download page of my site.I used * for wildcard entry in my A record but now when i try to access my site via this url i.e video.mywibes.me or mobile.mywibes.me etc it takes me to some other sites.I thought all sub domains would direct to my site but this is not the case.why?please guide me what am i doing wrong

Offline MrPhil

  • Senior Moderator
  • Berserker Poster
  • *****
  • Posts: 6207
Re: sub-domain problem
« Reply #1 on: September 06, 2016, 04:46:07 AM »
How did you set up your subdomains for your domain? You should have used the Control Panel command to create a subdomain, rather than directly editing the A record. If you didn't use the LPCP or cPanel "create subdomain" function, you should back out all your A record manual changes, and use the function.

Don't forget that any changes made to your domain registration can take up to 72 hours to propagate world-wide and be visible to you. I don't know if A record changes take that long, or immediately show up.
Visit My Site

E-mail Me
  
-= From the ashes shall rise a sooty tern =-

 

Share |